Få flot og strålende hud med Dermaroller

Dermaroller er et koncept, der ved hjælp af nåleruller og særlige hudplejeprodukter kan forbedre hudens udseende og struktur og blandt andet reducere rynker, pigmentpletter og strækmærker.
I Klinik Skou tilbyder vi forskellige former for behandling med Dermaroller:
En hjemmebehandling og en professionel behandling, du kun kan få på klinikken.
Du kan læse mere om de enkelte behandlinger i menuen til venstre.

Hvordan virker Dermaroller?
En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy).

Gør det ondt?
Den professionelle behandling på klinikken er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, fordi du får bedøvelsescreme på 30 minutter inden rulningen. Ved hjemmebehandling bruger du en rulle med mikronåle, der er skånsom og smertefri.

Er der nogle bivirkninger ved behandlingen?
Mikrohullerne efter professionel Dermarollerbehandling  lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar, og du kan gå på arbejde samme dag. Huden kan være rød, som efter en let solskoldning, og føles lidt tør i de følgende dage.
Ved hjemmebehandlinger kan du opleve en let rødmen, der forsvinder i løbet af natten.

Den originale Dermaroller er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.

 

Se priser på behandling  her

Book gratis konsultation her

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe
Tlf.: 25 94  60 00 – eller maile til Klinik Skou

HC902(1)[1]
book-tid_219x70_f
spoerg-sygeplejesken
sundhedskontolr