Professionel behandling med Medical Dermaroller

Collagen-Induction Therapy med Dermaroller® 

Den professionelle behandling med Dermaroller reducerer ar, fine linjer og rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker.
Ved acne-ar og brandskader arbejdes desuden med et lille nålestempel (Derma Stamp) direkte i arvævet .

Hvordan virker behandlingen?
En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy).
Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle behandling med Dermaroller™

Gør det ondt?
Den professionelle behandling på klinikken er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, fordi du får bedøvelsescreme på 30 minutter inden rulningen.

Er der nogle bivirkninger ved behandlingen?
Mikrohullerne efter professionel Dermarollerbehandling  lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar, og du kan gå på arbejde samme dag. Huden kan være rød, som efter en let solskoldning, og føles lidt tør i de følgende dage.Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Dette medfører en reduktion i forekomsten af fine linjer,rynker, pigmentpletter og store porer.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Vi anbefaler, at du får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

Behandling med Medical Dermaroller og Derma Stamp udføres udelukkende af læger, sygeplejersker og faguddannet personale på udvalgte hudklinikker.

Den originale Dermaroller er udviklet i Tyskland og ISO certificeret,CE mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.

Se priser på behandling  her

Book gratis konsultation her

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe
Tlf.: 25 94  60 00 – eller maile til Klinik Skou

Dermaroller MC910
book-tid_219x70_f
spoerg-sygeplejesken
sundhedskontolr