Laser til kosmetiske behandlinger

I Klinik Skou har vi specialiseret os i brugen af  Ellipse Nordlys, som er den nyeste teknologi indenfor  I2PL, og Nd:YAG Laser til kosmetiske behandlinger. Behandlinger med Ellipse Laser er klinisk dokumenteret, sikkert og effektivt.

Vi tilbyder:

Permanent hårfjerning
Du behøver ikke at leve med uønsket hårvækst. I Klinik Skou kan vi fjerne dine hår permanent med laser på arme, ben, ansigt, hals, bryst og ryg.

Smuk ensartet hud
Akne, sollys og alder sætter sine spor på huden, men du kan stille uret tilbage både i ansigtet og på kroppen.
Ved laserbehandling af aknear, rynker, karsprængninger og pigmentforandringer stimuleres huden til at danne nye celler. Laseren arbejder i både over- og underhud, og du får stor effekt af behandlingerne. Holdbarheden er lang –og endnu længere, hvis du fortsat lever sundt og plejer huden godt.

Hvad er I2PL?
I2PL står for Intense Pulsed Light
Vi anvender Ellipse Laser, som indeholder den nyeste og mest sikre teknologi.
Behandlingerne består af ren, koncentreret lysenergi, der hverken skader dig eller miljøet.

Hvordan virker I2PL Ellipse Laser
Når det pulserende lys fra I2PL laseren sendes igennem huden opfanges det af chromophorer, det vil sige emner, der er i stand til at at opfange lys og omdanne det til varme. I huden vil dette være pigment og Oxyhæmoglobin (den iltbærende komponent i blod).
Ved fjernelse af for eksempel uønsket hårvækst vil lyset opvarme hårsæk og follikel til ca 70 grader celsius og ødelægge den hårproducerende papil eller hele hårfolliklen. Da varmen ledes gennem pigment, virker I2PL-teknikken ikke på lyse hår.
Ved fjernelse af karsprængninger og rødmen opsuges laserlyset af oxyhæmoglobinet i karrene, der bliver opvarmet og ødelagt ved ca 70 grader celsius.

Gør det ondt?
Når laseren rammer din hud føles det som at få et lille smæld med en elastik. Efter behandlingen vil du have en følelse af varme i huden, som efter en solrig dag på stranden.

Se priser på behandling her

Bestil gratis konsultation her

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at
ringe Tlf.:25 94  60 00 – eller maile til Klinik Skou

 

924A7430ass
book-tid_219x70_f
spoerg-sygeplejesken