Har du svært ved at tabe dig?

I Klinik Skou kan vi hjælpe dig med at tabe dig og komme i bedre form med en livsstilsændring.
Det handler ikke om skrappe slankekure, men om en grundlæggende ændring af dine kost- og motionsvaner. Mange af os ved godt, at vi kan holde os slanke, hvis vi spiser rigtigt og motionerer regelmæssigt, men en egentlig ændring af mad- og motionsvaner sker ikke overnight, og derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp.

Charlotte Skou har arbejdet i mere end 16 år som kostvejleder i lægepraksis og har hjulpet og motiveret både børn, unge og voksne, der har brug for at tabe sig. Hun ved, hvor vigtigt det er at støtte op om en livsstilsændring, særligt de dage, hvor det er svært at holde gejsten oppe, og derfor lægger Klinik Skou vægt på at være med i hele forløbet, når du søger hjælp hos os.

Det første møde med en kostvejleder
Den første konsultation varer ca. 1 time, hvor vi kommer hele vejen rundt om dine kost- og motionsvaner og finder frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe og motivere dig til en livsstilsændring. Vi laver en overordnet plan for forløbet, hvor du vil ændre dine gamle vaner til nye og sundere vaner.

Se priser på behandling  her

Book gratis konsultation her

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe
Tlf.: 25 94  60 00 – eller maile til Klinik Skou

Livsstilsændring
book-tid_219x70_f
spoerg-sygeplejesken