Om os

Klinik Skou ejes af kosmetisk sygeplejerske Charlotte Skou, der også er uddannet kostvejleder og certificeret laser -og filler behandler.
Klinikken åbnede på Østerbro i 2014 og er senere flyttet til større lokaler på Strøget, nær Kogens Nytorv. Klinikken har lige fra begyndelsen haft tilbud om både skønhedsbehandlinger, livsstilsændring og kostvejledning.

Det handler ikke om at ligne en barbie dukke
Charlottes største motivation for at arbejde med livsstil og skønhed er ønsket om at hjælpe andre med at blive gladere og få mere overskud i hverdagen. “Jeg har selv vejet for meget og har oplevet, hvordan en grundlæggende livsstilsændring har ændret mit syn på mig selv og min hverdag,” siger Charlotte. “Og jeg får et kæmpe kick ud af at motivere og støtte andre- at få dem til at blomstre og føle sig smukkere. Det handler ikke om at ligne en Barbie dukke, men om at gøre noget ved de ting, man går og er ked af. Hvis ikke det er vægten, kan det være et overskæg eller rynker omkring munden. Det kan være ting, som andre ikke ser, men som kan være en kæmpe lettelse for en selv at slippe af med.”

 

Klinikken har tilknyttet Speciallæge Flemming Lauridsen.

book-tid_219x70_f
spoerg-sygeplejesken