Få træningsplan og kostvejledning med en personlig træner i Klinik Skou

I Klinik Skou kan vi  inspirere dig til et sundere og bedre liv med tilbud om fysisk træning og kostplanlægning med en personlig træner, der er uddannet Personlig Træner, Fitness instruktør, kostvejleder og certificeret Mobile Fit instruktør

Motivation og træning uden skader
Hvis du vil have hjælp til at tabe dig, forbedre din kropsholdning, øge din muskelmasse, genoptræne efter en skade eller bare komme i bedre form og blive mindre stresset, er det en god idé at få en personlig træner. Din træner kan først og fremmest finde lige præcis de øvelser, du skal bruge for at nå dine ønsker og mål, uden du overanstrenger dig og laver skader på din krop. Din personlige træner er også en vigtig psykisk støtte, der kan motivere dig undervejs.

  • I Klinik Skou kan vi skræddersy en træningsplan, der passer til dine mål og behov. Vi tilrettelægger planen i fællesskab, så du kan få den passet ind i din hverdag med arbejde og familie.
  • Vi lægger vægt på, at din træning tager udgangspunkt i din nuværende fysiske form med nye og inspirerende øvelser, der giver dig synlige resultater og ruster dig til at fortsætte træningen på egen hånd.
  • Dine resultater bliver testet undervejs. Det kan ske via vejning, kropsmålinger eller test af kondition, styrke og smidighed.
  • Du kan også få lagt en kostplan som supplement til din træning

Forløbet med en personlig træner i Klinik Skou
Dit første møde med vores personlige træner begynder med en samtale i klinikken, hvor I snakker om, hvad du vil opnå med din træning, så I kan lave det helt rigtige træningsprogram til dig. Din træner vil altid tage hensyn til dit nuværende aktivitetsniveau, fysiske form og eventuelle skader. Det er helt op til dig og dine mål, om forløbet med vores personlige træner skal være kort og intenst eller måske strække sig over en længere periode.

Den rigtige kost kan hjælpe dig med at nå dine mål
Vores personlige træner er også uddannet kostvejleder og kan lægge en kostplan som supplement til din træningsplan. Den rigtige kost i de rigtige mængder er vigtig, hvis du vil tabe dig og opnå større muskelmasse i forbindelse med fysisk træning. Med en kostplan får du helt klar besked på, hvad og hvor meget du skal spise i løbet af dagen – Og det er ikke så lidt, hvis du sammensætter din kost rigtigt. Kostplanen vil typisk blive lagt i forbindelse med din træningsplan. 

Se priser på behandling  her

Book gratis konsultation her

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe
Tlf.: 25 94  60 00 – eller maile til Klinik Skou

924A7577
book-tid_219x70_f
spoerg-sygeplejesken